Privacy Verklaring
VBVI vzw en haar partners respecteren uw privacy. We nemen alle passende maatregelen om uw privacy te beschermen bij het gebruik van deze site.

Deze privacyverklaring vertelt u hoe de informatie die we via deze site verzamelen, wordt gebruikt en beschermd. Als u onze site bezoekt en gebruikt, dan accepteert u gebonden te zijn door deze privacyverklaring.

VBVI vzw behoudt zich het recht voor om deze verklaring zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. Lees deze privacyverklaring daarom elke keer dat u deze website bezoekt. Deze privacyverklaring is voor het laatst herzien op 01/10/2013.

Deze privacyverklaring is alleen van toepassing op deze site en niet op de website van derden. De links naar websites van derden zijn bedoeld voor uw gemak en worden niet nagekeken door VBVI vzw. Wij raden u aan om ook het privacy beleid van deze websites bij ieder bezoek te bekijken.

Soort informatie die wij verzamelen

Persoonsgegevens
Persoonlijke informatie is informatie die wij via deze site ontvangen en die we kunnen gebruiken om u te identificeren, zoals:
 • naam
 • adres
 • telefoonnummer
 • e-mailadres
 • gebruikersnaam
 • wachtwoorden
 • en andere informatie die u ons geeft die relevant is voor uw specifieke situatie.
We verzamelen deze persoonlijke informatie wanneer u vrijwillig kiest om u te registreren voor het gebruik van deze site. Als u ervoor kiest om ons persoonlijke informatie te verstrekken, verzekeren wij u dat deze alleen wordt gebruikt om uw relatie met het VBVI vzw te ondersteunen en om onze dienstverlening en communicatie met u te verbeteren.

Door ons vrijwillig uw persoonlijke gegevens te verstrekken, gaat u akkoord met ons gebruik van deze gegevens zoals beschreven in deze privacyverklaring.

Niet-persoonlijke gegevens
Niet-persoonlijke informatie is informatie die wij ontvangen via deze site die niet aan een specifiek individu is gekoppeld. Deze informatie kan, bijvoorbeeld, het totale aantal bezoekers, de pagina's die u bezoekt en de domeinnaam vanwaar u toegang tot het internet heeft, omvatten. In dit proces wordt geen persoonlijke informatie gebruikt.

Voor het verzamelen van niet-persoonlijke gegevens kunnen we gebruik maken van "cookies". Dit is een stukje informatie die wij via uw browser naar de harde schijf van uw computer sturen wanneer u deze website opent. De informatie die we op deze manier verzamelen is niet-persoonlijke informatie.

U bent vrij om het gebruik van cookies uit te schakelen, maar we raden u aan ze toe te laten om zo optimaal te kunnen profiteren van een aantal functies van deze site.

Privacy van kinderen
VBVI vzw doet haar uiterste best om de privacy van kinderen te beschermen. Deze site is ontwikkeld voor personen die 18 jaar of ouder zijn. VBVI vzw zal niet bewust informatie verzamelen van minderjarigen. Als u denkt dat we persoonlijke informatie hebben verzameld van een minderjarige, neem dan alstublieft contact met ons op.

Gebruik van informatie
De persoonlijke informatie die u verstrekt zal worden gebruikt in zoals beschreven in deze privacyverklaring. We kunnen deze informatie gebruiken:
 • om onze commerciële relatie te ondersteunen en te verbeteren
 • om uw bezoek aan deze site te verbeteren
 • om de inhoud van deze site te verbeteren
 • om onze klanten en markten beter te begrijpen
 • om onze dienstverlening te verbeteren
 • om te voldoen aan een wet of regelgeving of een andere wettelijke verplichting
We kunnen deze gegevens gebruiken om rechtstreeks contact met u op te nemen (via e-mail of op een andere manier) om u informatie over onze producten en diensten te geven, waarvan wij denken dat zal voor u van belang zal zijn. Als u deze berichten niet wilt ontvangen dan kunt u een e-mail sturen naar vbvi@gmail.com.

Delen wij uw informatie?
VBVI vzw deelt uw informatie met zijn leden en gelieerde organisaties. Zij zijn ook gebonden door de privacyverklaring. Uw informatie kan ook worden gedeeld met agenten of leveranciers die bepaalde diensten aan VBVI vzw leveren. We zullen ze alleen de informatie geven die zij nodig hebben om hun diensten uit te voeren en wij zullen hen vragen om alle informatie vertrouwelijk te behandelen en deze privacyverklaring te respecteren.

VBVI vzw zal uw gegevens vrijgeven, indien dit noodzakelijk is om a) te voldoen aan een wettelijke verplichting, b) onze eigendomsrechten te beschermen, c) om de persoonlijke veiligheid van de gebruikers van deze site te garanderen.

VBVI vzw kan informatie doorgeven in geval van een fusie, overname, herstructurering, reorganisatie, ontbinding of een soortgelijke gebeurtenis waarbij onze organisatie of onze activa betrokken zijn.

Toegang tot en nauwkeurigheid van uw gegevens
VBVI vzw doet haar uiterste best om er zeker van te zijn dat uw gegevens correct zijn. Om deze procedure te beschermen en te beveiligen, geven wij u een wachtwoord en gebruikersnaam voor u toegang krijgt tot uw gegevens.

Op uw schriftelijk verzoek zullen wij uw gegevens veranderen, bijwerken of verwijderen. We doen deze wijzigingen binnen een redelijke termijn na uw schriftelijke verzoek.

Beveiliging
We treffen alle redelijke maatregelen om uw gegevens te beschermen tegen misbruik en ongeoorloofde openbaarmaking, verandering of vernietiging. U moet zich wel bedenken dat geen enkele gegevensoverdracht via internet ooit foutloos is. Wanneer u paswoorden, identificatienummers of andere bijzondere toegangsfuncties op deze site gebruikt, bent u als enige verantwoordelijk voor het beschermen van deze gegevens.
 
Contactadres

VBVI vzw, Rosbergstraat 13, 3078 Everberg    vbvi@gmail.com